Is nieuw personeel aantrekken duur?

Leuk Personeel bouwt mee!

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Is nieuw personeel aantrekken duur?
Terug

Het inhuren van een werving en selectiebureau of headhunter voor het aantrekken van nieuw personeel is verre van gratis. Gemiddeld kost het aantrekken van een nieuwe medewerker via een bureau EUR 4.728 (Recruitment Kengetallen 2017).

 

werving

 

Maar is dat de enige optie? Kan het ook goedkoper?

Zeker! Als ondernemer kun je natuurlijk ook een hoop zelf, zoals het plaatsen van een advertentie, het zoeken naar geschikte kandidaten in het netwerk van familie, vrienden en collega’s, het voeren van gesprekken en het natrekken van referenties. Dit is echter een tijdrovende bezigheid naast de dagelijkse bezigheden. En tijd is geld.

Leuk Personeel ondersteunt ondernemers die de werving en selectie graag in eigen hand willen houden, maar niet alle tijd en/of expertise hebben. De adviseurs van Leuk Personeel zoeken bijvoorbeeld geschikte potentiële kandidaten, waarna u de kandidaten zelf verder meeneemt in het selectieproces, maar zij kunnen ook het hele werving en selectie traject van A tot Z met en voor u regelen.

Adolf Lozeman, Directeur bij PASCAD, schakelt al jaren Leuk Personeel in wanneer hij op zoek is naar personeel.

Lozeman: “Wanneer wij medewerkers nodig hebben, zorgt Monique Damhuis dat er goede kandidaten aan tafel komen. Geen idee waar zij ze vandaan haalt, maar ze krijgt het altijd voor elkaar. Zo is Renée, onze Office Manager, mijn steun en toeverlaat, binnengekomen en ook Michiel, die zelfs nu mede-eigenaar is geworden. De aanpak van Leuk Personeel voldoet volledig aan het doel. Wij hopen dat de binnengekomen medewerkers nog lange tijd bij ons blijven!”

En de prijs? Bij Leuk Personeel betaalt u geen hoge fee, maar betaalt u voor de afgesproken activiteiten.

Wilt u meer weten? Bel ons voor de mogelijkheden op 035-543 61 37 of neem contact op via onze website.