Senior Office Manager (m/v)

Partners for Innovation zoekt een senior Office Manager (m/v) voor een internationaal team voor 4 of 5 dagen per week.

Office

Zet jij als Senior Office Manager graag de puntjes op de i, kun jij goed organiseren, ben je sterk in het proactief ontzorgen en het stellen van de juiste prioriteiten? Wij zoeken een Senior Office Manager met oog voor detail, een uitstekende beheersing van de Engelse taal, en een zwak voor duurzaamheid, bedrijfsleven en Afrika.

Functie

Als Senior Office Manager ben je de spin in het web voor een gedreven internationaal team. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de documentatiestromen, zoals servicecontracten, voortgangsrapportages en verslagen. Je plant en organiseert teambijeenkomsten, webinars en adviseursgesprekken. Je ondersteunt het team waar nodig ook met andere zaken, waaronder het coördineren van (en eventueel zelf oplossen) van ICT-vragen van je collega’s.

Partners for Innovation

Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie. Met 24 professionals werken we in een modern pand op 10 minuten van Amsterdam CS aan tal van innovatieve projecten, gericht op de transitie naar een duurzame toekomst. Opdrachtgevers zijn bedrijven, brancheorganisaties, overheden en NGO’s in Nederland, Europa en Afrika. Onze werkvelden zijn de circulaire economie, duurzame energie en duurzaam landgebruik. Partners for Innovation bestaat 15 jaar en heeft 18 medewerkers in Nederland en 6 in Niger. Onze kernwaarden zijn: deskundig, duurzaam, resultaatgericht, innovatief en verbindend.

Profiel

Je hebt aangetoond dat je zeer goed kunt organiseren in een zelfstandige functie. Je bent zeer goed in het organiseren van documentatiestromen. Bij voorkeur heb je affiniteit met het uitzoeken en oplossen van ICT-gebruikersvragen op het gebied van MS-office, zoals bijvoorbeeld het zelf aanmaken van emailadressen. Je voldoet in ieder geval minimaal aan de volgende eisen:

  • Havo- of vwo-diploma
  • MBO- of HBO-niveau managementassistent
  • Relevante werkervaring: minimaal 5 jaar
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio Amsterdam

Persoonlijke groei

Partners for Innovation hecht sterk aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open; creativiteit, initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel.

Contact

Interesse? Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief op jobs@partnersforinnovation.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem gerust contact op Peter Vissers, managing partner op 06.4260.9354 of met de externe personeelsadviseur John Slingerland op 06.2299.3157.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.