Personeel en organisatie

Respectvol door het leven!

Veel ondernemers in het MKB doen hun personeelszaken er zelf bij. In de praktijk is hiervoor echter vaak onvoldoende expertise en mankracht voor handen. Toch is dit bepalend voor het succesvol opereren van uw onderneming!

In veel gevallen is behoefte aan specifieke kennis bij operationele zaken of individuele knelpunten op personeelszaken. Daarnaast bestaat bij veel ondernemers de wens om structuur en professionaliteit te brengen in hun personeelsbeleid om meer rendement uit hun medewerkers te halen.

Leuk Personeel biedt u advies en support op het gebied van personeelszaken, op het moment dat u dat wenst, tegen beheersbare kosten.

U kunt daarbij denken aan:

 • opzetten of up-to-date houden van arbeidsovereenkomsten
 • opstellen van functiebeschrijvingen en competentieprofielen
 • functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • werving en selectie (personeelsvoorziening)
 • personeelsreglement
 • ziekteverzuimbegeleiding en preventie
 • beloningsvoorwaarden
 • scholing en persoonlijke ontwikkelingsplannen
 • beëindiging dienstverband
 • coachen van niet goed functionerende werknemers
 • coachen van leidinggevenden
 • begeleiding van veranderingsprocessen

Leuk Personeel zorgt voor een gedegen personeelsbeleid en een vakkundige uitvoering daarvan verhoogt de betrokkenheid en de kwaliteit van uw werknemers. Daarmee neemt de productiviteit toe en verbeteren de bedrijfsresultaten. Leuk Personeel is lid van de Nederlandse Vereniging van Personeelsbeleid en -ontwikkeling (NVP netwerk voor HR-professionals).

Kortom, Leuk Personeel neemt uw zorgen en werkzaamheden uit handen!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten?

Testimonial MO2 B.V.

Met Leuk Personeel hebben wij een zeer waardevolle relatie. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Anneke zorgt voor een prettige samenwerking. Door middel van open communicatie komen we samen tot een geschikte oplossing.

Logo MO2
Cees Oomen

Testimonial SIS Automatisering

Als oudste zakenrelatie van Anneke (meer dan 10 jaar!) ben ik een tevreden relatie. Alle personele “contract” zorgen nemen zij voor me uit handen. Het verzuimmanagement heeft een duidelijk positief effect. Een goed team met professionele mensen.

Martin Keuzenkamp

Testimonial Coin BV

Een Leuk! en vlot bedrijf. Ze denken mee, komen met praktische oplossingen én communiceren open en direct. Dat past goed bij COIN.

Jeroen van Iperen

Testimonial MBS Groep

Met Leuk Personeel is het plezierig samenwerken op het gebied van wet-en regelgeving en persoonlijk contact. Dat laatste vind ik belangrijk omdat bij verzuimmanagement de belangen van alle betrokkenen afgewogen worden. Leuk Personeel is een fijne sparringpartner.

Judy Rebel

Testimonial Endure Design

Anneke is een vrolijke persoonlijkheid met veel vakkennis en inlevingsvermogen. Daar waar onze kennis stopt op het gebied van personeelszaken ondersteunt zij ons. Een ideale oplossing voor een klein bedrijf als Endure Design. Ieder jaar hebben wij beoordelingen- en functioneringsgesprekken deze gesprekken bereiden we we samen met Anneke voor. Ik kan Anneke goed aanbevelen bij bedrijven die behoefte hebben aan ondersteuning op personeelszaken.

Dennis Stenacker

We helpen je graag! Leuk als je contact met ons opneemt.

h

Vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in

E-mail

info@leukpersoneel.nl

Telefoonnummer:

035 - 543 61 37