Over ons

Zo gaan er geen twaalf in een dozijn…

Wij van Leuk Personeel

Samen met u willen wij zorgen voor een beter werkklimaat, voor u, voor ons en voor de volgende generaties.

Wat onderscheidt Leuk Personeel van andere arbodiensten?
Het unieke van Leuk Personeel is dat de meeste casemanagers een P&O achtergrond hebben. Wij kennen dus ook de werkgeverskant van de ziektebegeleiding, hoe ziet dat er dan echt uit op de vloer? Met de werkgever denkt Leuk Personeel creatief mee, wat kan er wel vanuit de wet en gaan dan samen op zoek naar de beste oplossing voor werkgever en werknemer. We doen dat ook echt op een persoonlijke manier. Bij Leuk Personeel vinden we het belangrijk, dat we weten wie we aan de lijn hebben en ook nog op de hoogte zijn van de geschiedenis van de klant. Dat maakt ons echt onderscheidend van grote arbodiensten.

Leuk Personeel richt zich als arbodienst op het MKB, van de horecaondernemer met een medewerker tot de grote organisaties met ca 500 werknemers.

Waarom kiezen bedrijven voor Leuk Personeel?
Nieuwe klanten van Leuk Personeel komen vooral vanuit het netwerk. Het is voornamelijk mond-tot-mondreclame van bestaande klanten, onze bedrijfsartsen en andere relaties. Bedrijven zijn op zoek naar een arbodienst die makkelijk schakelt, die goed in het dossier zit en waar je als klant niet een nummer bent. Wat belangrijk is dat er aan beide kanten klik is. Dan kies je ook voor elkaar.

Arbodienst voor werkgever en werknemer
Ook al zijn de werkgevers de betalende klanten. Bij Leuk Personeel is het niet zo dat wie betaalt bepaalt. Arbodienst Leuk Personeel begeleidt zowel de werknemer en werkgever in het ziekteproces. Dit traject doe je als werkgever en werknemer samen. Leuk Personeel wordt daarbij gezet om ervoor te zorgen dat het hele proces goed verloopt. Hierbij heeft Leuk Personeel ook contact met de werknemer zodat deze gehoord wordt en zijn verhaal kan doen. Dit nemen we mee in een stukje advies naar de werkgever of als achtergrondinformatie naar de bedrijfsarts. De bedrijfsarts beoordeelt het medische stuk. Vandaaruit kijken we als arbodienst hoe we dit alles het beste kunnen vormgeven voor zowel de werknemer als werkgever. Leuk Personeel kiest niet vanzelfsprekend de kant van de werkgever. De werkgever mag aangeven wat zijn wensen zijn maar als het advies van de bedrijfsarts anders is, geven we dit bij de werkgever aan en adviseren hem het advies van de bedrijfsarts te volgen. Natuurlijk proberen we als arbodienst mee te denken met alle partijen en adviseren waar we kunnen. Integriteit is daarin heel belangrijk, en zullen daarin nooit over onze grenzen gaan. Daarin zit dan ook onze toegevoegde waarde. Het is de taak van de arbodienst om te aan te geven wanneer het niet goed gaat.

Arbodienst Leuk Personeel gaat groeien
Bij Leuk Personeel werken op dit moment vier casemanagers en zij worden geleid door oprichter Anneke van Looij. Zij wordt door haar collega’s omschreven vakkundige powervrouw, die iedereen in haar team op zijn gemak stelt. Anneke geeft haar medewerkers de kans om te ontwikkelen doordat ze zorgt voor een veilige werkomgeving.

Medio 2023 breidt het casemanagementteam van vier naar zeven medewerkers. Deze uitbreiding zorgt in ieder geval voor meer dynamiek, waardoor er intern meer gestructureerd moet worden. Met meer mensen kan Leuk Personeel ook weer nieuwe projecten oppakken en uitbreiding van de dienstverlening. De basisdienstverlening is nu goed verzorgd. Maar met meer handjes willen we bij Leuk Personeel zeker ook de diensten die we nu al verlenen verder uitdiepen.

Volgens Personeelsadviseur Anouk van der Hoeven biedt de groei naar 7 medewerkers op het casemanagement de kans om ook het geavanceerd, beveiligde verzuimsysteem optimaal te gaan benutten, zodat dit efficiënter gebruikt kan worden. “Dit geeft ons meer tijd voor het persoonlijke contact met klanten. Ook hebben we meer tijd om regelmatiger onze kennis te delen in een nieuwbrief”

Benieuwd naar wat Leuk Personeel voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Anouk van der Hoeven via onderstaand contactformulier.

De mensen achter Leuk Personeel

Anneke van Looij

Anneke van Looij

Directeur

Anouk van der Hoeven

Anouk van der Hoeven

Verzuimcoördinator/Personeelsadviseur

Angela van Beek

Angela van Beek

Senior Casemanager ROV

Marloes Dijkstra

Marloes Dijkstra

Casemanager/Personeelsadviseur

Aida Nourany

Aida Nourany

Senior Casemanager CROV/Personeelsadviseur

Maaike de Groot

Maaike de Groot

Casemanager/Personeelsadviseur

Jessica Groot

Jessica Groot

Senior Casemanager ROV

Marco Straatman

Marco Straatman

Staf Bedrijfsarts

Marina Wakker

Marina Wakker

Arbeidspsycholoog

John Slingerland

John Slingerland

MfN-registermediator

Leon Gardien

Leon Gardien

Register bedrijfsfysiotherapeut

Grea van Middendorp

Grea van Middendorp

Re-integratiespecialist

Loes Louwers

Loes Louwers

Arbeidsdeskundige

Edith Groenendaal

Edith Groenendaal

Arbeid & Organisatie-deskundige

Wij werken o.a voor

We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

h

Vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in

E-mail

info@leukpersoneel.nl

Telefoonnummer:

035 - 543 61 37

Onze partners

Leuk Personeel werkt al jaren met partners die het verschil maken in onze dienstverlening richting het verzuim en personeelsadvies. Maak kennis met onze partners!

Eelco Schrijver

Schrijver bedrijfsverzekeringen houdt zich onder andere bezig met wagenparken, transport, aansprakelijkheid, opstal, inventaris en verzuim.

Patrick Brands

Baar Advies is uw onafhankelijke en financieel adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Renée Aben

Aben Personeelszaken adviseert u over HR-zaken en regelt alles op dit gebied: arbeidsrecht, reorganisaties, personeelsbeleid, functioneren en ziekteverzuim.

Jan van Gestel

Uitblinkers! staat voor talent-, loopbaan- stress- en burnout- coaching, outplacement, werving en selectie, uitzenden en detacheren.