Over ons

Zo gaan er geen twaalf in een dozijn...

Wij van Leuk Personeel

Ons enthousiaste team kunnen we het beste omschrijven met de volgende eigenschappen: eigenwijs, nieuwsgierig en blond.

Je mag ons best wel een beetje eigenwijs noemen. Door deze eigenschap kunnen we het verschil maken in de arbo-dienstverlening. Tussen de stevige wet- en regelgeving zoeken wij toch naar creatieve oplossingen voor werkgever en werknemer, waardoor complexe zaken opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld zijn.

Wij willen graag veel weten, ook van u, uw medewerkers en uw bedrijfsvoering. Door een bepaalde onbescheidenheid en doorvragen kunnen wij met u meedenken over uw verzuim- en personeelsbeleid.  Wij schromen niet om u – ook ongevraagd – advies te geven. Wij zijn meervoudig partijdig. Zowel werkgever als werknemer kunnen hun verhaal aan ons kwijt, zonder dat wij ze labelen.

Met een knipoog noemen wij ons ook “blond”. We vinden humor in ons werk erg belangrijk. Gelukkig hebben we alles heus goed op een rijtje!

Meer weten over ons? Klik dan op ons.

 

De mensen achter Leuk Personeel

Monique Damhuis
Casemanager en personeelsadviseur

“Nieuwsgierigheid brengt mij ver”

“De werkgever wordt steeds meer (financieel) verantwoordelijk voor zaken waar hij zelf moeilijk vat op kan krijgen zoals alle wettelijke verplichtingen rond arbo en ziekte. Het is puur genieten als ik deze werkgever kan helpen zijn of haar probleem op te lossen.”

Monique startte haar carrière 23 jaar geleden als personeelsfunctionaris bij een aluminiumgieterij om daarna haar loopbaan te vervolgen in de transport. Daar was zij werkzaam als personeelsadviseur en verzuim coördinator. Zij heeft een afgeronde HBO opleiding Personeel & Arbeid.

In de weekenden is Monique actief als geocacher en is ze verslaafd aan Jan van Haasteren puzzels. Monique houdt van lekker eten en haar tweede vaderland is Oostenrijk.

Anneke van Looij
Personeelsadviseur en mede-oprichter

“Het is een kwestie van vertrouwen”

“Van ondernemers wordt steeds meer verwacht dat ze ‘alle ballen in de lucht’ kunnen houden. Moeilijk, zo niet onmogelijk, zeker in deze tijd. Naast verzuimbegeleiding kunnen wij de ondernemer ook ondersteunen in bijvoorbeeld kwesties met medewerkers, het toepassen van nieuwe wettelijke regels of adviseren bij veranderingsprocessen.”

Vanaf 2004 ondersteunt Anneke als zelfstandige MKB bedrijven met hun personeelszaken. Anneke is afgestudeerd Arbeid- en Organisatiesocioloog en heeft daarvoor HBO Arbeidsverhoudingen/ Personeelswerk afgerond. Ze heeft gewerkt als HR-Manager in verschillende branches.

Anneke schildert portretten, kookt graag en houdt van gezelligheid.

Hans Stalenhoef
Verzuimspecialist en mede-oprichter

“Verzuimbegeleiding blijft mensenwerk”

“Door wetgeving is ziekteverzuim een complexe materie geworden, maar door een pragmatische en gestructureerde aanpak komen we tot eenvoudige oplossingen. Waar anderen denken dat de weg is afgesloten zie ik altijd nog mogelijkheden om verder te gaan.”

Hans is sinds 2000 werkzaam als zelfstandig ondernemer als verzuimbegeleider en personeelsadviseur voor het MKB. Hij is zijn loopbaan gestart als constructiebankwerker en onderhoudsmonteur. Na het afronden van de opleiding HBO Personeel & Arbeid heeft hij gewerkt bij de Arbeidsvoorziening.

Hans klust graag in en rond het huis, is een echte familieman, wandelt graag in zijn vrije tijd en  houdt van een ‘speciaal’ biertje.