Onze nieuwe website staat online met onze nieuwe dienstverlening!

Wij hebben een nieuwe website met uitbreiding van onze dienstverlening!

De afgelopen maanden hebben wij samen met website designer Bugloos een nieuwe website ontwikkeld. De website is rijkelijk aangevuld en goed leesbaar op ieder scherm.

Hoewel wij de afgelopen jaren onze dienstverlening sterk hebben uitgebreid, stond dit nog niet allemaal op onze website beschreven. De uitbreiding van onze dienstverlening van onze arbodienst wordt nu helder en duidelijk.

Onze dienstverlening is uitgebreid met onder andere activiteiten in het voorkomen van verzuim; maar wat is er nieuw voor u?

Ook ons team stond nog niet volledig op de website. Want wie is Irene van Eijk bijvoorbeeld en wat doet zij bij Leuk Personeel? En wie is Frank? Of Loes? Nieuwe namen en nieuwe gezichten. Met al onze teamleden kunt u nu kennismaken en ziet u bij de namen ook foto’s en functiebenamingen. De uitbreiding van ons team maakt het mogelijk om een uitbreiding van onze dienstverlening voor u te verzorgen. Wij stellen dan ook graag onze specialisten en deskundigen aan u voor.

Met onze nieuwe website komt u sneller aan informatie en het resultaat is goed. Bent u nieuwsgierig, neem dan snel een kijkje. Heeft u nog tips of aanvullingen? Laat het ons weten.

Wist u dat wij regelmatig deze nieuwsbrief uitgeven met nieuwe informatie en wetgeving op het gebied van verzuim en ontwikkelingen in de markt? U kunt zich hier inschrijven.

Als u meer weten over ons of over onze teamleden, neem dan meteen contact op met Leuk Personeel op 035 5436137 of via ons contactformulier.

Heeft u een bedrijfsarts of arbodienst nodig? Wilt u voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter? En wilt u nog een beetje extra service? Dan bent u bij Leuk Personeel aan het goede adres. Leuk Personeel is de leukste gecertificeerde arbodienst van Nederland, waar u ook nog eens het beste geholpen wordt.