Nieuwe casemanager bij Leuk Personeel

Hallo! Mijn naam is Erwin van Bijsterveld en ik kom vanaf 1 mei het team van Leuk Personeel versterken als Casemanager.

Casemanager

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen. In mijn laatste functie bij een verzuimverzekeraar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het sociale domein. Ik sprak veel ondernemers over de gevolgen van verzuim en re-integratie en dacht met hen mee over passende oplossingen en verbeteringen. Door deze ervaringen wilde ik me graag verder ontwikkelen in de begeleiding bij ziekteverzuim als Casemanager. Super gaaf dat ik bij Leuk Personeel deze ervaring mag gaan opdoen en mee mag bouwen met Anneke van Looij en Monique Damhuis aan de verdere ontwikkeling van deze mooie en eigenwijze Arbodienst.

Ik hoop snel kennis met u te mogen maken.

Groet, Erwin

 

Bent u nieuwsgierig? Wilt u Erwin eerder leren kennen en aan u persoonlijk voorstellen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Erwin.