Monique Damhuis is geslaagd voor haar opleiding Casemanager Crov®

Sinds april 2015 ben ik de casemanager van Leuk Personeel. Na 4 jaar opbouwen en uitbouwen van de organisatie hebben we in 2019 de stap genomen om een gecertificeerde arbodienst te worden.
En met succes!

In de afgelopen 5 jaar heeft niet alleen Leuk Personeel een ontwikkeling meegemaakt, maar ook ik als casemanager. Als vakvolwassen professional krijg ik steeds vaker complexere verzuimdossiers om te begeleiden. Vanuit mijn P&O achtergrond was ik al gewend om gestructureerd en procesmatig te werk te gaan. Ik werk veel vanuit mijn eigen kracht (en kennis en kunde), dus het werd tijd om weer terug te gaan naar de schoolbanken. Een opfrissing in de wetgevingen, discussiëren met anderen, ontdekken dat er meer is dan dat ik weet, maar vooral om me te ontwikkelen als Crov® (Casemanager Regie Op Verzuim) casemanager. En ja, ik wilde graag nog een erkende opleiding afronden voor mijn 50e jaar en dat is gelukt!

Crov®

De titel Crov® staat voor kwaliteit en integriteit. Het is een maatwerkopleiding en na het behalen van de opleiding mag ik me aansluiten bij de beroepsvereniging RNVC (Registerberoepsvereniging Nederlands Vereniging voor Case- en caremanagers).

Maar wat kan ik als Crov® Casemanager voor u betekenen?

Als Casemanager van arbodienst Leuk Personeel hanteer ik dagelijks de richtlijnen van de Wet Verbetering Poortwachter. Mijn doel is om te voldoen aan de wettelijke eisen en dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Ik ben de regisseur in de verzuimdossiers. Hierin verschillen wij niet met andere arbodiensten. En toch maak ik het verschil, omdat ik Monique ben.
Want waar gaat het om in het vak van Casemanager Crov®? Om het toepassen van de wet, een duidelijke en concrete communicatie, respect en aandacht voor alle partijen.

Mijn betrokkenheid en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ik me “vast bijt” in een verzuimdossier. Met humor houd ik de materie simpel en vertaal ik de complexe wereld van verzuim naar concrete taal en acties. Op deze manier zorg ik voor een professionele en betrokken werkrelatie met onze klant.

Ik richt me op:

  • De communicatie
  • Het samen aanpakken van verzuim
  • Het voorkomen van verzuim
  • Arbeidsmogelijkheden
  • Het effect van Vitamine A (Aandacht)

De CROV-opleiding is een interessante opleiding geweest en heeft veel toegevoegde waarde voor mij gehad. Daarnaast heb ik mijn collega’s meegenomen in wat ik heb geleerd en beleefd. Met andere woorden, Leuk Personeel wordt nog leuker hierdoor!

Wil u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Ik vertel het u graag. U kunt contact met mij opnemen via 035 5436137l of via monique@leukpersoneel.nl