NU GRATIS OVERSTAPPEN VAN ARBODIENST

Bent u ontevreden ovearbodienstr uw arbodienst of bedrijfsarts?

Arbodiensten sluiten over het algemeen contracten af van één jaar en vaak gaan deze op 1 januari in. Er zijn redenen om een contract te beëindigen. Hieronder een paar redenen:

  • Geen grip op ziekteverzuim;
  • De arbodienst voldoet niet (meer) aan uw verwachtingen;
  • Lange wachttijden en beperkte beschikbaarheid van de bedrijfsartsen;
  • De arbodienst past niet meer bij uw visie;
  • Geen persoonlijk contact met de casemanager of bedrijfsarts;
  • Geen advies op maat.

Werkgevers willen graag een goede communicatie en een goede kwaliteit van dienstverlening.
Bij Leuk Personeel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een persoonlijke benadering en reageren snel op hulpvragen. Ons advies is altijd op maat.

Kunt u de overeenkomst met de arbodienst opzeggen?

Vele overeenkomsten kunnen voor 1 oktober 2020 opgezegd worden, zodat u per 1 januari 2021 kunt overstappen naar een andere arbodienst.

U kunt nu eenmalig gratis naar Leuk Personeel overstappen en betaalt in 2020 geen abonnementsgeld meer. Bovendien hoeft u ook de eenmalige inrichtingskosten voor ons verzuimsysteem Absentiemanager ad 100 euro niet te betalen.

Onze belofte

Goede communicatie
U krijgt een vaste Casemanager als contactpersoon. Uw Casemanager bewaakt het proces, communiceert met u, uw werknemer en bedrijfsarts en adviseert over mogelijkheden en verplichtingen. Wij streven er ook naar om een vaste bedrijfsarts aan uw organisatie te koppelen die alle ins en outs van uw organisatie en uw werknemers kent.

Kwaliteit dienstverlening
Wij regelen voor u een hoop zaken waar wij goed in zijn en waar u niet op zit te wachten als ondernemer. U kunt bij ons terecht voor advies of vragen op het gebied van verzuimbegeleiding, risico-analyse, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Leuk Personeel heeft van haar klanten een 8,6 gekregen in haar klanttevredenheidsonderzoek van maart 2020. Werkgevers zijn dik tevreden over de kwaliteit van onze casemanagers en bedrijfsartsen.

Leuk Personeel

Voor 2021 geldt een basis tarief van EUR 34,90 per medewerker per jaar. Met de wetenschap dat een gemiddelde verzuimdag tussen de EUR 250 en EUR 400 kost, is deze investering ‘peanuts’.
Voor meer informatie over onze pakketten klik dan hier.

Wilt u meer weten, dan komen wij graag vrijblijvend langs om het een en ander toe te lichten.