Assistent Accountant fAB Team Soest (M/V)

Heb jij ervaring op een MKB-accountantskantoor? Zoek je een informele werkomgeving? Dan is de vacature van Gevorderd Assistent Accountant beslist interessant voor jou !!!

Accountant

fAB Team is een modern accountantskantoor in Soest dat werkzaam is voor het midden- en kleinbedrijf in de regio “groot-“Amersfoort. Alhoewel ons kantoor een informeel karakter heeft, staat professionaliteit voorop. Zij werken hoofdzakelijk digitaal met de programma’s Exact online, CaseWare en Nextens. Je komt te werken in een klein team zodat de te verrichten werkzaamheden zeer divers zullen zijn, én heb je dagelijks persoonlijk contact met klanten.

Momenteel zijn zij op zoek naar een gevorderd assistent accountant (voor 40 uur) op minimaal MBO+/HBO niveau.

De kernwerkzaamheden bestaan uit:

  • het samenstellen van de jaarrekeningen;
  • het verzorgen van fiscale aangiften;
  • ondersteuning bij de financiële administratie van de klanten, veelal op kantoor, maar in voorkomende gevallen ook op locatie;
  • salarisadministraties (Je wordt de back-up van de parttime-salarisadministrateur);
  • advisering (mits dit binnen je ambitie en vaardigheden niveau past).

Ben jij de kandidaat die ervaring heeft in bovenstaande werkzaamheden en het leuk vindt om op een klein informeel kantoor kwalitatief goed werk op te leveren, aarzel dan niet en reageer op deze advertentie.

Uw reactie met CV kunt u sturen naar:
fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs, t.a.v. de heer Aert Buijvoets, Zuidergracht 21-01, 3763 LS Soest of per mail naar Monique@leukpersoneel.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen: 035-6032323
Voor meer informatie over de vacature klik dan op fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!