Financieel / administratief medewerker

Partners for Innovation

Financieel / administratief medewerker 

(32 uur per week, in overleg) 
 

Heb je affiniteit met cijfers, werk je zorgvuldig en accuraat en zou je graag willen werken bij een fijn bedrijf dat zich sterk maakt voor een duurzamere wereld? Partners for Innovation heeft een groeiende projectenportfolio en is op zoek naar een administratief medewerker, met name voor de crediteurenadministratie en in een later stadium voor de projectadministratie. 

Functie 

In deze functie zorg je ervoor dat binnen de crediteurenadministratie alles goed geregeld is en ondersteun je je administratieve collega’s bij het uitvoeren van andere werkzaamheden. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het:  

  • controleren, coderen en invoeren van inkoopfacturen en declaraties in Exact Online; 
  • betaalbaar stellen van facturen. 

Na een inwerktijd komen hier nog andere financieel/administratieve taken bij. De precieze werkzaamheden kunnen variëren en worden in overleg met je administratieve collega’s ingevuld.   

Profiel 

  • Je hebt een afgeronde financiële / administratieve opleiding, minimaal op mbo-niveau 4. 
  • Je hebt ten minste 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 
  • Je kunt goed werken met Microsoft Office en hebt ervaring met een boekhoudprogramma, bij voorkeur Exact Online. 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Je werkt zorgvuldig, zelfstandig, goed georganiseerd en vindt het prettig om in een hecht team samen te werken.  
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam. Deels thuiswerken is mogelijk.  

Partners for Innovation  

Partners for Innovation is een adviesbureau voor duurzame innovatie. Het is opgericht in 2006 en telt 24 medewerkers in Nederland en 13 in Niger. Onze professionals werken aan uitdagende en innovatieve projecten, die bijdragen aan de transitie naar een duurzame toekomst.

Opdrachtgevers zijn bedrijven, brancheorganisaties, overheden en ngo’s in Nederland, Europa en Afrika. Onze werkvelden zijn circulaire economie, duurzame energie en duurzaam landgebruik. Onze kernwaarden zijn: duurzaamheid, innovatie, resultaatgerichtheid, deskundigheid, samenwerking en betrouwbaarheid. 

Persoonlijke groei 

Partners for Innovation hecht sterk aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open. Creativiteit, initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. 

Toegankelijkheid en inclusiviteit 

Wij willen graag een inclusieve werkplek creëren en verwelkomen sollicitaties van iedereen, ook van mensen met een beperking. Neem gerust contact met ons op als je tijdens het solliciteren speciale ondersteuning nodig hebt. Bij Partners for Innovation werken we aan een eerlijke en duidelijke aanpak van inclusie. We verbeteren voortdurend ons beleid en de uitvoering daarvan omdat we erin geloven dat diversiteit de basis vormt voor een gezonde organisatie en onontbeerlijk is voor innovatie. 

Contact  

Spreekt deze functie en het werken bij Partners for Innovation jou aan? Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief via jobs@partnersforinnovation.com o.v.v. vacature administratief medewerker. Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Carla Koster, telefoonnummer 06 15267657 

Sollicitaties zonder cv en motivatiebrief worden niet meegenomen in de procedure.   

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.