Arbodienst

Waarom kiezen voor Leuk Personeel?

Ondernemen is leuk, vooral als er successen worden behaald. De onderneming groeit. Mensen moeten aangenomen worden. Maar wat als het ondernemen niet meer zo leuk is? Een medewerker wordt ziek. Ziekteverzuim kost een ondernemer veel geld, zo’n € 400,00 per dag, per zieke medewerker. En een goede begeleiding kost ook veel tijd, waardoor u nog maar nauwelijks toekomt aan de kernactiviteiten van uw onderneming.
Leuk Personeel begeleidt de werkgever en werknemer in het proces van ziekteverzuim. Onze arbodienstverlening is mensenwerk.


Wat kan Leuk Personeel voor u betekenen?

Met onze arbodienstverlening ontzorgen wij de ondernemer (procesbegeleider, dossieropbouw). Ons doel:

  • Schadelast beperken door gerichte acties en korte communicatielijnen
  • Voorkomen van boetes en loonsancties door overheidsinstanties
  • Voldoen aan de eisen van de Arbowet


Wat levert het u op?

Leuk Personeel staat in nauw contact met gecertificeerde bedrijfsartsen, het UWV en diverse specialisten. Als gecertificeerde arbodienst heeft Leuk Personeel een uitgebreid netwerk van specialisten, waardoor de ondernemer direct en professioneel geholpen kan worden.

 

Onze werkwijze maakt ons uniek!

Leuk Personeel gaat voor het persoonlijke contact, zowel met werkgever als met de werknemer. En dat maakt ons uniek! Wij kijken niet naar ziekte, we kijken naar gedrag. En bij ons heb je geen medewerkers in dienst, maar mensen.

Mart van Geemen (Casemanager Leuk Personeel): “In ons werk zijn we nuchter en pragmatisch, wij houden van eenvoudige, praktische oplossingen. Resultaat telt en de weg daarheen mag zo recht mogelijk zijn. Tussen de stevige wet- en regelgeving zoeken wij toch naar creatieve oplossingen, waardoor complexe zaken opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld zijn. Het blijft mensenwerk. Daarom hechten wij sterk aan een goede en langdurige relatie met de opdrachtgever.”

 

Eigen regie?

Leuk Personeel heeft twee vormen aan arbodienstverlening. Een basis en een actieve. Meer weten over onze werkwijze of onze dienstverlening? Neem dan snel contact op met Mart van Geemen, mart@leukpersoneel.nl.

Arbodienst