Arbodienstverlening

Waarom kiezen voor Leuk Personeel?

Ondernemen is leuk, vooral als er successen worden behaald. De onderneming groeit. Mensen moeten aangenomen worden. Maar wat als het ondernemen niet meer zo leuk is? Een medewerker wordt ziek. Ziekteverzuim kost een ondernemer veel geld, zo’n € 400,00 per dag, per zieke medewerker. En een goede begeleiding kost ook veel tijd, waardoor u nog maar nauwelijks toekomt aan de kernactiviteiten van uw onderneming.


Wat kan Leuk Personeel voor u betekenen?

 Ontzorgen van de ondernemer (procesbegeleider, dossieropbouw)

  • Schadelast beperken door gerichte acties en korte communicatielijnen
  • Voorkomen van boetes en loonsancties door overheidsinstanties


Wat levert het u op?

Leuk Personeel staat in nauw contact met bedrijfsartsen, het UWV en diverse specialisten. Zo heeft Leuk Personeel een uitgebreid netwerk van specialisten, waardoor de ondernemer direct en professioneel geholpen kan worden.

Monique Damhuis (Casemanager Leuk Personeel): “In ons werk zijn we nuchter en pragmatisch, wij houden van eenvoudige, praktische oplossingen. Resultaat telt en de weg daarheen mag zo recht mogelijk zijn. Tussen de stevige wet- en regelgeving zoeken wij toch naar creatieve oplossingen, waardoor complexe zaken opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld zijn Het blijft mensenwerk. Daarom hechten wij sterk aan een goede en langdurige relatie met de opdrachtgever..”