Werkplekonderzoeken

Opstaan is plaats vergaan

Met onze bedrijfsfysiotherapeut kunnen wij werkgevers ondersteunen bij het voorkomen en verminderen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij medewerkers en het voeren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Na een goede werkplekanalyse krijgen medewerkers en leidinggevenden inzicht in de risico’s waarna een haalbaar plan van aanpak wordt opgesteld. Naast ergonomische aanpassingen wordt er gekeken naar de organisatie van het werk, de werkwijze en de werktechniek.

Zo is bekend dat werknemers meer moeten staan en lopen als ze zittend werk doen. U kunt dit adviseren door uw werknemers te stimuleren om bijvoorbeeld meer de trap te nemen in plaats van de lift, met de fiets naar het werk te komen, zit-sta bureau aan te schaffen, etc.

Wanneer een medewerker al klachten heeft dan is het doel van het werkplekonderzoek om ervoor te zorgen dat de medewerker deze klachten op het werk niet provoceert en snel kan re-integreren op de werkplek.

Naast de werkplekinrichting wordt er ook gekeken naar beeldschermwerk, preventie van RSI en kunnen tilcursussen worden gegeven.

We helpen je graag! Leuk als je contact met ons opneemt.

h

Vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in

E-mail

info@leukpersoneel.nl

Telefoonnummer:

035 - 543 61 37