Preventief / Arbeidsomstandigheden Spreekuur

Proactief investeren in je gezondheid

Wij van Leuk Personeel geloven sterk in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en het welzijn van werknemers. Onze bedrijfsartsen staan voor u klaar om te adviseren en te begeleiden bij gezondheidsvraagstukken in relatie tot het werk, nog voordat ze leiden tot mogelijke klachten of ziekteverzuim. Als werknemer kunt u dit spreekuur ook zelf bij ons aanvragen.

Voor werknemer:

Als uw werkgever haar arbodienstverlening heeft ondergebracht bij Leuk Personeel dan kunt u zelf een preventief spreekuur bij ons aanvragen. In dit spreekuur krijgt u professioneel advies van een bedrijfsarts, afgestemd op uw werkcontext.

Bij Leuk Personeel begrijpen wij dat uw gezondheid van groot belang is, zowel fysiek als mentaal. Daarom bieden we u de mogelijkheid preventief actie te ondernemen als u vragen of twijfels heeft over uw gezondheid in relatie tot uw werk of simpelweg behoefte heeft aan advies.

Een preventief spreekuur kan anoniem. Uw werkgever krijgt hiervan geen terugkoppeling. Voor het maken van een afspraak kunt u ons rechtstreeks benaderen op het telefoonnummer: 035 543 61 37. Onze casemanagers staan voor u klaar.

Bedrijfsarts werkgever
Bedrijfsarts werkgever

Voor werkgever:

Door gebruik te maken van onze preventieve spreekuren bij de bedrijfsarts, kunt u actief bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van uw team. Door vroegtijdig een bedrijfsarts in te schakelen voorkomt u mogelijk niet alleen (langdurig) verzuim maar bevordert u ook de tevredenheid en betrokkenheid van uw werknemers. Door te investeren in preventieve maatregelen investeert u in een positieve werkcultuur waarin werknemers zich gesteund voelen.

Twijfelt u over de inzet van een preventief spreekuur? Neem dan vooraf contact op met uw casemanager zodat wij samen kunnen kijken naar de beste aanpak. Wij helpen u graag. 

We helpen je graag! Leuk als je contact met ons opneemt.

h

Vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in

E-mail

info@leukpersoneel.nl

Telefoonnummer:

035 - 543 61 37