Medische Keuring Zeevaart

Als je geschoren wordt, moet je stilzitten

Voor werknemers in de zeevaart is het verplicht om iedere 2 jaar de Medische Keuring Zeevaart te ondergaan. Ook is deze scheepvaartkeuring verplicht voor leerlingen die een scheepvaartopleiding volgen. Werknemers in de zeevaart moeten fysiek en mentaal gezond zijn om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren. Bij de 2-jaarlijkse Medische Keuring Zeevaart komen eventuele gezondheidsrisico’s en fysieke afwijkingen aan het licht en kan er, wanneer nodig, tijdig worden ingegrepen.

 

Wat houdt de Medische Keuring Zeevaart in

De Medische Keuring Zeevaart wordt uitgevoerd door een geregistreerde bedrijfsarts of  keuringsarts, volgens de richtlijnen van Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Tijdens de medische zeevaartkeuring doet een geregistreerde keuringsarts een lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt o.a. je bloeddruk gemeten, lengte en gewicht, je urine onderzocht en ogen en oren gecontroleerd. Indien goedgekeurd krijg je het “Seafarer Medical Certificate”

Netwerk van gecertificeerde keuringsartsen

Bij Leuk Personeel kun je in een groot aantal steden terecht voor de 2-jaarlijkse scheepvaartkeuring. Door haar landelijk netwerk van geregistreerde keuringsartsen kun je altijd bij jou in de buurt voor een scheepvaartkeuring terecht.

Leuk Personeel verzorgt natuurlijk ook de medische scheepvaartkeuring in Den Helder de marinehoofdstad van Nederland. Leuk Personeel heeft een netwerk van geregistreerde keuringsartsen voor scheepvaartkeuringen en andere Arbo keuringen in bijna alle Nederlandse provincies.

Heb je op korte termijn de Medische Keuring Zeevaart nodig, vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of aanvraag.

 

Naast medische asbestkeuringen verzorgt Leuk Personeel ook andere keuringen, zoals:

Meer informatie over deze keuringen kan je middels onderstaand contactformulier aanvragen. Geef in het bericht duidelijk aan om welke keuring het gaat.

 

 

Aanvraag Medische Keuring Zeevaart

    ManVrouw