Chauffeurskeuring taxi

Als je geschoren wordt, moet je stilzitten

Leuk Personeel verzorgt chauffeurskeuringen voor taxi. De chauffeurskeuring wordt uitgevoerd door een geregistreerde keuringsarts bij u in de buurt. Hiervoor hebben we een netwerk van geregistreerde bedrijfsartsen en keuringsartsen in heel Nederland. Bij Leuk Personeel kun je snel terecht voor uw chauffeurskeuring taxi en bij jou in de buurt.

Voor het verkrijgen van een chauffeurskaart taxi (taxipas) zijn de volgende eisen gesteld:

  1. Je hebt een vakbekwaamheidsdiploma (chauffeursdiploma) nodig (zie CBR)
  2. Inschrijving in het Kiwa Register
  3. Verklaring Omtrent het Gedrag
  4. Geneeskundige Verklaring Taxi. Voor de Geneeskundige Verklaring is een medische keuring nodig. Voor de chauffeurskeuring in het personenvervoer per taxi wordt de Regeling eisen geschiktheid 2000 voor rijbewijzen gehanteerd. Een geregistreerde bedrijfsarts of keuringsarts oordeelt of de chauffeur is goedgekeurd voor het beroep van taxichauffeur.

De Geneeskundige Verklaring is 4 maanden geldig. Deze heb je nodig voor het aanvragen van uw chauffeurskaart bij Kiwa Register. Deze heb je niet nodig voor de examens bij het CBR (theorie en praktijk). De chauffeurskaart taxi is normaal gesproken vijf jaar geldig. Om medische redenen kan hiervan afgeweken worden.

Wil je een chauffeurskeuring taxi aanvragen of heb je behoefte aan meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar Leuk Personeel.

Naast chauffeurskeuringen taxi verzorgt Leuk Personeel ook andere keuringen, zoals:

Meer informatie over een van deze keuringen kun je middels onderstaand contactformulier aanvragen. Geef in het bericht duidelijk aan om welke keuring het gaat.

 

 

Aanvraag Chauffeurskeuring taxi

    ManVrouw