Leuk Personeel heeft ambities!

Wij willen Leuk Personeel nog meer verbeteren en nog leuker maken!

Terug

“Wij willen Leuk Personeel nog meer verbeteren en nog leuker maken”

 

Meer structuur, kwaliteit borgen en verbeteren en een nog betere waardering krijgen van onze relaties. Leuk Personeel gaat ervoor in 2019 en heeft de eerste stappen genomen om een gecertificeerde arbodienst te worden.

ambities

Maar met ambities alleen behalen wij onze doelen niet. Hiervoor doorlopen wij een aantal stappen:

 

Stap 1: nulmeting

Sommigen hebben heisessies; Leuk Personeel kent pizza avonden. We hebben onze bestaande situatie vastgesteld en de gewenste vormgegeven. De missie, visie, kernkwaliteiten en kernwaarden zijn geformuleerd. Verbeterpunten zijn vastgesteld en een plan van aanpak is opgesteld.

 

Stap 2: Voorbereiding

Zonder een kernteam van specialisten kunnen wij niet gecertificeerd worden. Gelukkig kunnen wij bouwen op gecertificeerde en geregistreerde specialisten, zoals  arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen, etc. Samen met hen gaan wij met vertrouwen het proces van certificeren in.

 

Stap 3: Implementatie

Natuurlijk zijn we altijd al serieus bezig met kwaliteit en met het verbeteren van onze dienstverlening, maar in deze stap gaan we aan de slag met ons kwaliteitsmanagementsysteem. In deze fase wordt duidelijk of we doen wat we afgesproken hebben.

 

Stap 4: Auditing

Na een interne audit in januari vindt de officiële audit plaats in februari en maart 2019. Wij worden ge-audit door Lloyd’s Register.

 

Stap 5 Certificering ISO 9001:2015 + SBCA

De meest spannende fase van ons traject. Als wij voldoen aan de voorwaarden, dan worden wij beloond met een certificaat. Maar dat betekent niet dat we dan stoppen, want verbeteren is een continue proces.

 

Stap 6: Communicatie met stakeholders

Als onze inspanningen bekroond worden met een certificaat dan laten wij het iedereen meteen weten en gaan we het op gepaste wijze vieren.

 

Ben je nu al nieuwsgierig naar ons ISO-traject? Wij zijn er open over en willen je graag meenemen in ons verhaal en ambities. Laat je inspireren door Leuk Personeel en neem contact met ons op.